Nektek mi a véleményetek a Magi: The Labyrinth of Magic-ról?
Szerintem eszméletlen jó lett nagyon jó Anime lett.
Minden nagyon tetszett benne. Nagyon magával ragadt az egész, jól szórakoztam rajta. A harcok is elég kemények komolyak voltak benne egy percig se unatkoztam. :)
Naruto Bleachet sőt szerintem a Yu Yu Hakusot Dragon Ball zedet is lepipálja Nálam 10/10 az első évadja eddig Nagyon remélem, hogy sok évadja lesz. Ráadásul pont ilyen történeteket szeretem, kerestem.
Spoiler:
(Kedvenc részek: 15-16-17) látványos volt. Sztyeppés rész megható volt. :) ucsó három rész is nagyon tetszett főleg a harcok. Karakterek nagyon szépen kidolgozottak zene meg egyenesen szuper volt. :) húú Karakterek hangjait is eszméletlen jó volt hallgatni. Remélem lesz vagy 100 rész :)
Tuti hogy nem lesz egy ideig harmadik évada. Úgy hogy a 100 rész még igen messze van. Narutot, Bleach-et nem nagy dolog megverni, HxH és a One Piece-t kellene attól viszont még nagyon messze van a Magi. Egyébként jó kis anime, a második évada egyébként jobb, de abban is vannak kisebb hibák. Majd meglátod.
Karakterekben nem tudok egyetérteni, fele alig-alig van kidolgozva, Morgiana is elég homályos, Aladdin is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!