Szerintetek milyen lesz az új Trónok harca 4. évad? Ki mire számít?
!!!!HBO Go - n ingyen, regisztráció nélkül megtekinthető a 4. évad első része!!!!
Egyébként jó volt ez az első rész, csak nagyon gyorsan elment... :) Mindenképpen izgalmas lesz, egy-két dologra nagyon kíváncsi vagyok, hogy miképpen oldják meg a sorozatban. :) No meg persze azon rajongók reakcióira, akik nem olvasták a könyvet. Lásd: 1. évad és 3.évad kilencedik része.
Hazaértem már töltöttem is le, egész nap izgatott voltam, direkt a Trónok harcás pulcsimban flangáltam, akárhogy besültem benne :D
Eddig nagyon tetszik, főleg Arya és Deanerys vonala, Joffrey még jobban idegesít mint eddig, Tyriont még jobban szeretem és Ygritte meg Jon örök ship :D
"Hát állítólag mostantól mégjobban elfognak térni a könyvektől"
Nem fognak.
Igen, az ő szálában lehet, de nem a többiekében. Ugyanis akkor Bronn már nem szerepelne többet, mert a Kardok vihara után csak hallunk róla.
A könyvektől ennél a pontnál már nem lehet eltérni, mert minden fel van építve és nem is fognak. Bár ezt a könyvek ismerete hiányában nehéz megérteni, spoilermentesen meg lehetetlen elmagyarázni.
Apró átírások mindig lesznek, de a fő vonal mindig ugyanoda fog kilyukadni.
Pl. a könyvekben Robb egy Jeyne Westerling nevű lányt vett el, aki szintén westerosi volt. Attól függetlenül, hogy ezt átírták és a lány Talissa Maegyr lett, még ezen a szálon ugyanaz a folyamat indult be.
Remélem érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!