Melyik animében van ez a karakter?
Figyelt kérdés
nézelődtem deviantarton, es rengeteg kepet talatam errol a sracrol: [link]
valami netami vagy mi a neve, de nem találok hozzá semmilyen infot. meg tudnátok mondani, hogy ez a karakter melyik animében van? :) a válaszokat előre koszi! :D
2014. ápr. 7. 16:56
1/3 anonim válasza:
ez nincs benne egy animében sem , szerintem ezt hobbibol csinálta vki.vagy szerkeztette . (szerintem)
2/3 anonim válasza:
tudsz angolul? mert oda van irva hogy ez rajz.
3/3 anonim válasza:
Nincs egyikben sem, ez egy OC (original character) vagyis ez az emberke hozta létre. Ott van az alján is, hogy "Netami me", vagyis a karakter neve Netami és ő alkotta meg.
Attól hogy ez egy rajz, simán benne lehetne egy animében, akkor ez fanart lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!