Melyik sorozatot tartod minőséginek, és miért?
Pontosan én is azt ajánlottam volna mint az első.
Tökéletes sorozat! :)
Nekem a Trónok harca,meg a Walking Dead.
Mindkettőnek a képi világa mintha mozifilm lenne.És tartalmilag is jól fel vannak építve.
Drót (The Wire)
A legrealistább(nak tűnő) bűnügyi sorozat. Azért csak "tűnő", mert persze nem ismerem a baltimore-i alvilágot. :)
Gondoltam, hogy fogjátok mondani a Breaking Badet. Én még nem láttam, de épp tervezek belenézni, mert már tényleg mindenki annyira dicséri. Amit én nagyon szerettem, de már véget ért, az a Brothers & Sisters (Testvérek), de sajnos amennyire jól indult, olyan nagyon lement az 5. évad színvonala.
Várok még válaszokat. Köszi mindenkinek, és írjatok újakat is légyszi.
Róma
Egy rendkívül igényes sorozat, a díszletek tökéletesek, a forgatókönyv remek, a párbeszédek rendkívül igényesek, a színészi alakítás hiteles. Történelmileg is hű, persze itt-ott vannak benne csúsztatások és fikciók a történek gördülékenysége és élvezhetősége okán. Sajnos 2 évadot ért meg, mivel hatalmas összegeket emésztett fel a gyártása, de az a 2 évad tömör és abszolút magával ragadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!