Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Castle 7. évad?

Castle 7. évad?

Figyelt kérdés
Az addig oké, hogy megnéztem a 6.évadot feliratozva de valaki segítsen. Tudna valaki biztosat mondani arról, hogy legalább lesz-e 7.évad? Mert nagyon sürgős ki leszek akadva ha nem lesz. Aki legalább ír egy nemet vagy egy igent annak megköszönném.
2014. ápr. 5. 19:12
1 2
 11/20 FeerLaas válasza:
Ha lessz 7. évad mindenképp magyar felirattal nézzétek meg :D mert úgy az igazi :)
2014. júl. 7. 22:56
 12/20 A kérdező kommentje:

"Szia! Énis teljesen ki lennék akadva ha nem lenne 7. évad.... De szerintem nem lesz. A 22. részben Beckett letartoztatja akit kell. 3 nap mulva (pontosabb hétfőn) lesz amerikában az évadzáro ahol megtartják az esküvőt. Minden megoldodott szerintem nincs értelme folytatni. Teljesen öszetörtem....."

Igen csak az esküvővel egy kicsi gond van az évadzáróba :)

2014. júl. 13. 08:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Forgatókönyv alapján,vagy is az internet alapján Castle meghal,asztalon nem mutatja a halottkém mert le van takarva,de azt mondja hogy "Castle felismerhetetlen"

Ezután Kate elmegy arra a nászutas myaralásra majd 3 hónap után vissza megy a rendőrségre és megfogadja hogy megtalálta Castle gyilkosát,ekkor jön képbe az az FBI csaj aki Kate társa volt és hivatalosan is együtt fognak dolgozni az ügyön és az epizód végén kiderült hogy egy FBI lökte ki Castle kocsiját,aztán vége lesz az első résznek,további részek meg hasonlók lesznek mikor Kate kereste az annya gyilkosát,néha előjön az ügy,néha mond valamit de konrkéten nem fog ezen nyomozni több részen át,ha lesz egy komolyabb nyom a gyilkosságok mellet azt is nyomozza és kb ennyi.Gondolom a végén megtalálta Castle gyilkosát és megöli,kétlem hogy eggyezményt kötne vele mert nincs miről,az hülyén nézne ki hogy megint egy kormányzó rendelte el stb...

2014. júl. 28. 19:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem FBI hanem FBI kocsival löktek ki.
2014. júl. 28. 19:29
 15/20 axdvgn válasza:
Sziasztok ! Nagyon nagy tévedésbe vagytok lesz 7 évad! és Castle is él :DD Anyi csak hogy az elsö 7 részben nem lesz benne nem öltek meg csak el rabolták :D Van pár oldal ahol már fenn vannak a forgatasi képek :DD
2014. aug. 27. 14:23
 16/20 anonim válasza:

De most hogy fejezték be a 6.évadot és az évad zárónak mi a címe?

Előre is köszi!

Én is úgy halottam hogy lesz!

2014. aug. 29. 10:37
 17/20 anonim válasza:

Szia axdvgn!

Milyen oldalon táláltad ezt

2014. aug. 29. 10:45
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkink! :)
2014. szept. 12. 17:28
 19/20 anonim válasza:
kicsit későn írok (már valószínű te is tudod) de lesz 7. évad. szept 29-től az ABC-n aztán valamikor majd itt is. :) én is nagy Castle fan vagyok szóval remélem minél hamarabb láthatjuk :) legalább a neten angolul :))
2014. szept. 15. 18:27
 20/20 Ginuskaa válasza:

Igen lesz 7.évad amugy itt tudsz érdeklődni hogy mikor jönnek ki a részek: [link]

persze azt irják ki mikor lesz az USA ban de ha adsz hozzá 2-3 napot akkor fent lesz felirattal is

2014. szept. 30. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!