Az Odaát sorozat 1. évad 1. része nagyon ijesztő?
Figyelt kérdés
Lényegében ijesztő (ijesztő arc..stb.)vagy nem annyira? :)2014. ápr. 5. 15:46
1/3 anonim válasza:
Ha 13-14 vagy, simán megnézheted már. Jó kis sorozat, jó zenékkel, klafa történettel, bár néha már rétestészta jellegű a 7-8. évadtól!
2/3 anonim válasza:
Szerintem 13-14 évesen simán megnézheted, van benne pár ijesztő rész, de nem olyan durva. Mostanában sajnos már tényleg össze se lehet hasonlítani a régebbi részekkel.
3/3 anonim válasza:
én kb. 1 éve nézem(akkor 12 voltam),én nem parázok tőle :) van egy pár ijesztőbb rész,de én azt élvezem :D ahogy írtad följebb hogy egy ijesztő arctól megijedsz,akkor inkább szerintem ne nézz ilyen stílusú sorozatokat..de te tudod.. nézd meg az első részt,meghalni nem fogsz tőle..:D ha ijesztőnek találod akkor meg ne nézd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!