Te mit gondolsz, ki az alábbi 4 nyomozó közül a legjobb, kivel találkoznál vagy dolgoznál együtt és miért?
Figyelt kérdés
Tudom furcsa kérdés,de érdekel.Kérlek válassz és 1-tõl 5-ig pontozz valamint indokold röviden a választásod.
Sherlock (BBC)
Will Graham (Hannibal)
Patrick Jane (Mentalista)
Hercule Poirot
2014. ápr. 2. 20:50
11/16 anonim válasza:
Én willt és sherlockot választanám imádom őket nagyon érdekes a karakterük:) meg persze hanniballal is találkoznék:3
12/16 anonim válasza:
Minek ilyen hosszu indoklas gyerekeeek?:D Egyertelmu, hogy Will, mert o a leghelyesebb!! :DD (de amugy is o, a karakteret is nagyon kedvelem, es ugy szivesen segitenek rajta, mikor az orulet szelen all)
14/16 Lestat_626 válasza:
Sherlock a legjobb, de vele nem dolgoznék együtt, maximum messziről nézném őt és Johnt, mert én személy szerint félnék, hogy úgy leolt, hogy elsírom magam. :D
Willel szívesen dolgoznék együtt, segítenék neki, jobban gondját viselném, mint Dr. Lecter. ;) :)))
15/16 anonim válasza:
Hááát... miután csak 2-t ismerek, nem nehéz választani. XD Nekem Patrick Jane. Szeretem az ilyen trükköket, és imádom a stílusát.
16/16 Barnika2002 válasza:
Jeremy Brett Sherlock-ja volt a legjobb. A (BBC) Sherlock is jó, azonban kisé tapintatlan, és mivel ilyen okos kicsit nagyobb az egoja. Azonban a Jeremy Brett féle Sherlockra ez nem volt kihatással, ő régi időkben játszódik amikor még többet számított a tisztelet. Ő inkább számít úriembernek mint az új Sherlock. Mindettől függetlenül az új is jó, sőt néha van benne egy kis régi Sherlockos beütés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!