Melyik ez a morbid francia vígjáték?
Figyelt kérdés
Egy igazi morbid vígjátékról van szó. Arról szól, hogy van egy 30-as nő, aki meghívja a vőlegényét, a barátját és a szeretőjét vacsorára (hogy ki derítse ki az ideális férj-jelölt), és véletlenül megöli őket, a zűrzavar közben a barátai is betoppannak, mert születésnapi bulit szerveztek neki, és két betörővel is gazdagodik a díszes társaság, akik a végén segítenek a nőnek és a barátnőjének eltüntetni a hullákat.2014. ápr. 2. 09:52
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Ez az! Köszönöm! :)
2014. ápr. 5. 12:59
4/4 anonim válasza:
jajj, ezt én is láttam kiskoromban, szakadtam tőle a röhögéstől. én is régóta keresem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!