A legeslegeslegjobb könyvek és filmek amit valaha olvastam/láttam. (L)
2010. jan. 2. 19:56
12/44 anonim válasza:
Én azt mondom, többet ki lehetett volna belőle hozni. Vannak interneten olyan ficek, amik ezt bizonyítják. Szerintem Stepheni nem aknázta ki a gondolata lehetőségeit. Sokkal több minden lehetne ebben a történetben, mint azt sok más vámpíros történet bebizonyítja, lásd Underworld, TVD vagy a klasszikus: Anne Rice.
Ízlések és pofonok! Én személy szerint imádom a filmet, és még jobban a könyvet. Imádom a saját fantáziámmal elképzelni a cselekményeket. Az 1. részt 4-szer olvastam ki a 2.-at csak 1-szer a 3-at 3-szor idáig :) Hihetetlenül megfogja az embert (fiúkat is), és ha kiolvastad csak annyit tudsz mondani: Mééég!
2010. jan. 29. 21:31
14/44 anonim válasza:
Olyan mint egy béna fanfiction. Stephenie hülyén fogalmaz, és unalmas a cselekmény. Jó, oké. Azt aláírom, hogy az első rész romantikus. Vámpír, belédszeretek, nem lehetünk együtt, stb. De ha nem lenne a New Moon, akkor kb*szott unalmas lenne. Nem lenne Jacob, szakítás stb. Bár így is unalmas.
2010. jan. 30. 12:35
15/44 anonim válasza:
Szeretem, de nekem a film nem tetszik, inkább a könyv jön be.A rendező elég béna... Semmi sejön át a filmen, de ez az én véleményem és semmi bajomnincs azzal aki szereti
2010. febr. 2. 13:18
16/44 anonim válasza:
Kellemes csalódást okozott, pláne az első része. A második se lenne rossz, de picit hosszú, és hát látszik hogy spóroltak belőle.
Nem lesz a kedvencem , de szeretem a filmet.
Nekem az Újhold jobban bejött mint az Avatar. Mindkettőt nagyon várták és sokan le is húzták.
Nem baj lesz még jobb is, a Gyűrűk urából, Harry Potterből, de még a Star Warsból is született gagyibb rész.
2010. febr. 7. 22:42
17/44 anonim válasza:
Imádom az összeset,könyvet és filmet is :)(L)love
Team edward
2010. ápr. 1. 08:38
18/44 anonim válasza:
Ahogy mondod: Team Edward! (L) :D
2010. ápr. 11. 13:39
19/44 anonim válasza:
Nem rossz,de az első része még mindig jobb,de nálam a Van Hellsing a nyerő.Több benne a fantázia és az átváltozások.
18/L
2010. júl. 12. 14:09
20/44 anonim válasza:
14:09 még mindig én vagyok,elfelejtettem említeni,hogy nem olvastam a könyvben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!