Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Összeállítottam egy listát,...

Bogyó0513 kérdése:

Összeállítottam egy listát, hogy milyen sorrendben kellene megnéznem a Marvel bosszúállós filmjeit, de elrontottam. Segítene valaki sorrendbe tenni?

Figyelt kérdés

A lista ahogy én gondoltam:

1, Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

2, A hihetetlen Hulk

3, Thor

4, Vasember 1.

5, Vasember 2.

6, Bosszúállók

7, Vasember 3.

8, Thor: Sötét világ

9, Amerika Kapitány: A tél katonája

Ez azért nem jo, mert a hulk végén a nő apja azt mondja Starknak hogy Vasemberként jobb. Akkor mi a jo sorrend?

2014. ápr. 1. 21:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Frissített lista 2017.

Amerika kapitány - Az első bosszúálló

Vasember

A Hihetetlen Hulk

Vasember 2.

Thor

Bosszúállók

Vasember 3.

Thor 2

Amerika kapitány 2.

A galaxis örzői

Hangya

Amerika kapitány 3.

Doctor Strange

A galaxis örzői 2.

Pókember: Hazatérés

Thor 3

Vasember 2 utáni jelenetben van egy olyan hogy ott van Thor kalapácsa. A Thor filmben szintén benne lesz az a jelenet, tehát a Thor tuti hogy a Vasember 2 után játszódik. :)

2017. júl. 21. 13:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Az én ajánlott listám:

1. Vasember

2. A Hihetetlen Hulk (ellentmondások a 2003-as Hulkkal, így annak nem lehet folytatása)

3. Vasember 2

4. Thor (Az utóbbi három film eseményei egy hét alatt történnek meg, kivéve a Vasember 2-nek az első felét)

5. Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (azért raktam ide, mert a Vasemberrel sokkal jobb kezdeni, másrészt a jelenkori történések a Bosszúállók eseményei előtt nemsokkal játszódnak)

6. Bosszúállók

7. Vasember 3

8. Thor: Sötét világ

9. Amerika Kapitány: A tél katonája

10. A galaxis őrzői

11. A galaxis őrzői vol. 2.

12. Bosszúállók: Ultron kora

13. A Hangya

14. Amerika Kapitány: Polgárháború

15. Fekete Párduc

16. Pókember: Hazatérés

17. Doctor Strange

18. Thor: Ragnarök

19. Bosszúállók: Végtelen háború

20. A Hangya és a Darázs

21. Marvel Kapitány (azért tettem ide, mivel túl erős kezdés lenne, és ezután már nem tűnik annyira komolynak Fury)

22. Bosszúállók: Végjáték

23. Pókember: Idegenben

A sorozatokkal együtt sokkal bonyolultabb lenne a lista, és a képregenyeket még nem is néztük! Pl. az Agents of Shield utolsó részei nem is tudom mikor játszódnak.

2019. máj. 18. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!