Jango Fett vagy Boba Fett a jobb fejvadász?
Mindkettő borzasztó.
Ugyebár Boba Jango klónja/fia, és a rohamosztagosok is az ő klónjai. Azok a rohamosztagosok, akik közröhej tárgyai, mert soha semmit nem találnak el, és hullanak mint a záporeső.
Ezen kívül milyen balfácán fejvadász már az is, aki órákon át nyögve nyelve kergeti azt a szerencsétlen jedit az esőben és és már nekem fáj, hogy nem találják el egymást.
Egyiket se sokra.
jango a jobb.
született mandalori hazafi,fejlett identitással,közöttük is híres és az egyik legjobban képzet harcos,teljesen profi és mivel nevel egy fiút nem teljesen érzelem mentes pszichopata,kommunikatívabb.
boba is elég jó de ő közelebb áll a pszichopatához,teljesen erkölcstelen.
skalpok gyűjtése,lepattant elhanyagolt páncél,csöves huttok társasága,semmi nagy megrendelés,nagy lóvé leakasztása,mint jangonak a klónozás és a kiképzés,csak a söpredék levadászása,kínzása.
Sok hülyeséget írtatok itt összevissza.
A rohamosztagosok nem klónok! A klónok a 4. rész eseményeinél már vagy halottak, vagy nagyon öreg veteránok. A Birodalom idején, már "szinte bárki" lehetett rohamosztagos.
Szerintem Jango és Boba két külön világ, annak ellenére, hogy ugye boba Jango klónja. Jango láthatón kedveli a közelharcot, míg Boba szerintem inkább a becserkésző típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!