A barátom Hannah Montana-t néz! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. júl. 24. 15:09
11/18 anonim válasza:
SEMMI BAJ NINCS VELE, A HANNAH MONTANA SOROZAT TINISOROZAT(14 ÉVESEK NÉZIK)
:) ÉN IS IMÁDOM
12/18 anonim válasza:
sztem nézd vele és szakadjatok együtt.. nemszokott drogozni? lehet azért élvezixD
13/18 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem óvodásoknak való mert valójából tinifilm és vannak olyan külföldi csatornák ahol 12-es karikás és ráadásul Hannah-Miley számai a toplistákon vannak úgy hogy ......És ha tényleg a barátodnak tartod akkor fogadd el hogy mit néz ha nem meg akkor menj.....
14/18 anonim válasza:
"Hannah-Miley számai a toplistákon vannak úgy hogy ..." ezenmostkb sírok xDD sajnos a mai társadalom a viván nő fel és fogalma sincs az igényes zenéről. :D kedvesem, kérlek olvasd el ezt a cikket: [link] remélem ezen elgondolkodsz. :D
azutolsóelőttivoltam. XD
15/18 anonim válasza:
Mi 14-15 évesek vagyunk.^_^ Párommal Hannah fanok vagyunk. :)
18/18 anonim válasza:
ezt mutsd meg neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!