Lesz Rémálom az Elm utcában 2. részének feldolgozása?
Figyelt kérdés
Mert az 2010-es változat nagyon tetszik, de ugyan ez a régiben nagyon nem. Es az érdekelne, hogy meg fogják e csinálni a 2. részt is modernre? (REmélem igen )2014. márc. 30. 17:53
2/2 A kérdező kommentje:
Miért szerencsére? (Érdekes amúgy, nagyon sok olyan véleményt olvastam az eredeti változatról, hogy sokkal, de sokkal jobb mint az új. Én meg egyszerűen gagyinak találom. Nem tudom élvezni. Freddynek az alakja nekem túl emberi és nem kelti bennem azt az érzést, hogy egy horror filmet nézek. Főleg mikor futkorászik össze-vissza. Meg azért vannak olyan jelenetek amik elég nagy marhaság, és olyan kis béna. PL: Mikor kinyújtódik egy nyelv a vezetékes telefonból, meg ilyenek.... :/)
Ezért is lennék kíváncsi miért írtad 1st válaszoló, hogy szerencsére. :)
2014. márc. 30. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!