A rejtély (Fringe) miről szól? Mennyire durva?
Figyelt kérdés
Olvastam róla, érdekesnek tűnik, és nagy örömömre valahol 12 karikát láttam, de sajnos máshol 16 karikát. Mivel horrornak van titulálva, a lényeg, hogy mennyire durva? Nagyon véres? Lehet belső szerveket (pl. kibelezés) látni? Vannak benne jump scare-ek? 14 éves vagyok, nem szeretem a túlzott erőszakot és a tömegmészárlást, és kérem valaki segítségét, hogy mennyire ajánlaná. Köszi előre is!2014. márc. 29. 22:15
1/2 anonim válasza:
Ez minden, csak nem horror, inkább scifi.
Van benne 1-2 kicsit bizarr cucc (mivel a sorozat bizarr esetekről szól), de semmi vészes.
Nekem viszont az nem tetszett benne, hogy tele volt megmagyarázatlan, lezáratlan szálakkal, utolsó évad pedig értelmetlen és pocsék.
2/2 anonim válasza:
A sorozat alap témája nagyon jó és mindent kilehet találni vele mivel a sorozat rejtélyes dolgokról szól
A sorozat egyáltalán nem durva egyszerre keveredik vele vicc, szerelem, nyomozás,
Egy két durva jelenet van benne de tényleg horror én 12+ nak adnám én nagyon szeretem és az egyik kedvenc sorozaton mindenképp néz bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!