Nekem semmi bajom nincs vele,örülök,hogy nem olyan bunkó és gonosz,mint Ludmilla,viszont az nagyon idegesít,hogy mennyire bizonytalan az érzéseivel kapcsolatban.Oké,hogy ez normális,de már nem tudom hányadszorra,képtelen eldönteni,hogy Leont vagy Thomast szereti-e.
Lehet,hogy most Leont,de láttam Youtuben egy részt,ahol Thomassal csókolóztak -.-" Eldönthetné végre mit akar..
A szélsőséges karakterek jellemzik ezt a sorozatot, azért remélem a szereplők átmennek majd némi személyiségfejlődés is.
Amúgy Violetta karaktere olyan elviselhető számomra. Bevallom én jobban kedvelem a határozott egyéniségeket a filmvásznon, mint a "nem tudom mit tegyek" karaktereket.
2014. márc. 27. 20:01
2/8 anonim válasza:
Nagyon szimpi
2014. máj. 24. 23:54
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem:D Össze-vissza kavar, mindenkinek két értelmű jeleket ad, és még csodálkozik. Ha valakire mérges nem hallgatja meg csak megsértődik, és mindig hangotatja (pl Thomasnak) hogy milyen hazug, és hogy a hazug embereket utálja a legjobban, mikor nemtelik el úgy rész hogy ne hazudna valami újat valakinek:DDDD Azt is bírom hogy a sorozatban mindent félreértésekre alapoznak, mert senki sem beszél senkivel ha valamit hall vagy lát, csak megsértődik:D De mondjuk nemis baj, csak ezért nézem a sorozatot, mert viccesek ezek a lehetetlen helyzetek:d
2014. júl. 19. 12:38
4/8 anonim válasza:
Nekem nem annyira szimpatikus de nincs vele bajom én sokkal jobban szeretem ludmillát mert a 2.évadban normális lessz
2014. aug. 3. 11:18
5/8 Luca0830 válasza:
Én nem mindig szeretem violettát. 2. és 3. évadban 2 új udvarlója lesz vilunak és akkor végképp se tudja eldönti mit akar . nem ő a kedvenc szereplőm de azért szimpatikus
2014. aug. 6. 10:17
6/8 anonim válasza:
Imádom a sorozatot, de violettát utálom a legjobban
Mindig van valami baja, mindenkivel kavar, olyan mint egy utolsó ribi
2014. aug. 20. 13:32
7/8 anonim válasza:
Próbáld meg a helyébe képzelni magad! És igen, nagyon nehéz dönteni. És igen, nagyon szimpi a karakter.
2014. szept. 24. 17:17
8/8 anonim válasza:
Nekem nem szimpi. És nem, nem a bizonytalansága végett (bár részben azért is...). Nekem nem igen jönnek be a pozitív szereplők. Jó, lehet nem normálisnak tűnök, de nekem Ludmila karaktere sokkal jobban bejön, mint Violettáé (sőt, Ludmila is best FOREVER.).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!