Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Igy következnek sorban a...

Igy következnek sorban a dragon ball sorozat részek?

Figyelt kérdés
Dragon ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT? Esetleg van köztük még vmi amit nem írtam? Na meg ezen kivül vmi? Gondolok itt előzményekre, utóélet, meg milyen filmek készültek ami elérhető Mo. -on is?

2014. márc. 27. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen így van sorban, de a GT már filler tehát nem fontos megnézned. Illetve még van a Kai ami a Zed Remake, illetve jövőhónaptól indul az új Kai ami szintén Zed remake lesz csak a Majin Buu arctól!
2014. márc. 27. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:

A filmek csak feliratosan érhetőek el, pl. itt: [link] vagy ez [link] ...stb idnavideón mind fenn van...

A részek így jönnek igen sima, Z és GT. Szerintem a GT-t is érdemes megnézni, bár nem annyira jó mint a Z.

2014. márc. 27. 21:40
 3/5 A kérdező kommentje:
az nem gond,ha feliratos:) csak legyen vmi magyar szöveg is.na ,és amiket emlitettél különböző filmeket ,hol találom meg a listáját,hogy milyen sorrendben,meg milyeneket érdemes megnézni? Gt is majd megfogom nézni,ha már ott tartok:) max tényleg nem fog tetszeni..
2014. márc. 28. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
A Film is filler, tök mindegy milyen sorrendbe nézed. Amúgy egyedül a Bradock-os film jó a többi gagyi!
2014. márc. 28. 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:

#4: Nem értek eggyet. A tapion-os rész szerintem a legjobb, ez a linkje: [link]

A moviek el vannak látva számmal tehát az a sorrend pl. dragon ball movie 13, de nem függnek össze. Mind különálló epizód, tehát midnegy milyen sorrendbe nézed. Na jó nem egészen, mivel a Barolly-s részekből 3db van, és egymásra épülnek...

2014. márc. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!