Az Éhezők Viadalához hasonló filmek? Tudtok ilyeneket?
Figyelt kérdés
olyanra gondolok, amiben:
-a főszereplő(k) fiatalok
-vagy a mostani világban vagy a jővőben játszódik
-a lány/nő szereplők is harcosok, erősek
-plusz pont, ha van benne szerelem
-a világ megmentéséről szól (de ez nem mérvadó)
-és megint plusz pont, ha a fejlett technológia is van benne
nem kell feltétlenül az össze általam felsorolt "tulajdonság" benne legyen, minimum a fele már jó :)
szóval, milyen ehhez hasonló filmek vannak, amik jók, nem szabad őket kihagyni?
a Battle Royale-ról hallottam, meg is szeretném nézni, ti mit mondtok, érdemes? és ezen kívül még mik vannak?
2014. márc. 26. 18:54
3/12 anonim válasza:
A Battle Royale könyvben jó, filmben ezerszer gyengébb, de egyszer nézhető produkció.
6/12 anonim válasza:
Engem ami erre a filmre emlékeztetett és új film az "Elízium"
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! mindenkinek ment a zöld kéz (aki még tud, az írhat, mindent meg szeretnék nézni :D )
2014. márc. 27. 16:49
9/12 anonim válasza:
Battle Royale filmben is nagyon ütős. Takeshi mester sokat tesz a hangulathoz.
10/12 anonim válasza:
1. Nekem is pont a Végjáték jutott először az eszembe! Azt én is csak ajánlani tudom, na meg az X-men. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!