Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Viharsarok c. film végén mi...

Viharsarok c. film végén mi történik Szabival?

Figyelt kérdés
SPOILER! Azt látom hogy átszúrja valami. De mi? Egy deszka? Vagy Áron öli meg? És meg is hal? Azt hiszem nem értettem teljesen a végét. Valaki leírná?

2014. márc. 26. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg a moziban
2014. márc. 27. 18:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Már láttam. De máskor olvasd el a kérdéshez tartozó leírást is mielőtt értelmetlen hülyeségeket írsz. :)
2014. márc. 27. 19:11
 3/8 anonim válasza:
100%

Áron szúr bele valami késsel :( És hát valószínűleg meghal... Nem derül ki egyértelműen szerintem sem, mert egy hasonszúrástól megfelelő ellátással még nem feltétlenül halhat meg valaki, de... szerintem itt nem azon volt a hangsúly, hogy TALÁN életben marad. Hanem hogy Áron annyira nem tudta megemészteni, hogy meleg, hogy inkább végzett azzal a tényezővel, ami a legjobban képviselte ezt az egész újdonságot neki: Szabival.

Én így értelmeztem.

2014. ápr. 5. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen. Nagyon szomorú a vége.
2014. nov. 9. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is láttam a filmet, és a megnézése előtt is már olvastam/hallottam róla.

Megtörtént halálesetet dolgoz fel a film, szóval úgy gondolom, hogy szegény focista biza megmurdál.

Gondolj bele, ha leszúrnak egy tanyán messze a várostól, ahol amúgy sem szeretnek az emberek, majd a gyilkos csak kimegy a rétre, hát ki segített volna neki?

20mf

2014. nov. 9. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
keresem a neten mindenhol a filmet mert megnézném, de nem találom, meg lehet már venni DVD-n?
2014. nov. 9. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Még nem szerintem, de neten sincs fent:( Én moziban láttam, ott nagyon jó volt.
2014. nov. 9. 23:11
 8/8 Béla211 ***** válasza:
Amúgy még vetíti valamelyik mozi ezt a filmet vagy már minden honnan levették a vászonról?
2014. nov. 20. 04:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!