Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valamelyik anime fan segítene?

Valamelyik anime fan segítene?

Figyelt kérdés
kiskorom egyik kedvenc meséje volt az Inuyasa.nemrég néztem ujra és most ráfüggtem az animére.szóval az inuyasahoz hasonló magyar szinkronos animét keresek:)
2014. márc. 25. 16:44
 1/3 jetizso válasza:

D.Gray-man ami talán hasonló és szinkronos. Mármint hogy vicces, vannak benne harcok, szimpatikusak a szereplők és izgalmas.

Ha nem zavar hogy egy kicsit régebbi akkor a Slayers.

Ami úgy nagyon hasonlítana hozzá. olyat nem nagyon tudok mert hát Inuyashából csak egy van :D

De szinkronos animék (amik nekem tetszettek):

Full Metal Panic!

Nodame Cantabile

Soul Eater

és most hirtelen nem jut több szinkronos az eszembe.

Amúgy nagyon, nagyon sok jó anime van még de csak feliratosan és hozzá lehet szokni a felirathoz. Eleinte én se szerettem de most már inkább szinkronosan nem szeretem őket nézni. Vannak gagyi magyar szinkronok:D. Remélem segíthettem.

2014. márc. 25. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Magyar szinkronok általában gagyik. Inuyashan kívül a Dragon Ball, a D.Gray-Man, a Soul Eater és a FullMetal Alchemist: Brotherhood azok az animék amik jónak nevezhetőek.
2014. márc. 26. 11:11
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2014. márc. 26. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!