Mit tegyek ha ez a helyzet?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. Az osztályban van egy héttel idősebb lány aki tetszik nekem. Haverok vagyunk szerinte de személyesen semmit nem beszélünk míg skypon vagy facebook-on több óra hosszán át eltudunk beszélgetni. Gyakran nézünk egymás szemében az órákon. Ha észre vesszük ,hogy egyikünk letört nem kérdezzük meg ,hogy miért csak a netten. Hogyan tudnám elérni ,hogy a suliban is beszéljünk?2014. márc. 25. 16:29
1/4 Girgoy válasza:
Úgy, hogy a suliban is beszélsz vele.
2/4 A kérdező kommentje:
Bocs lemaradt az ,hogy ha próbálok beszélni vele akkor egy szóval válaszol.
2014. márc. 25. 16:35
3/4 Girgoy válasza:
Aha!Akkor kérdezd tovább. :) De egyébként ez egyfajta Z-generációs gond, hoyg az ifjak már jobban élnek a virtuális térben, mint a valóságban. Küzdeni kell ellene! Vagy esetleg a többiek előtt nem vállalja fel a lány a kapcsolatotokat? Ciki? Hát ez ellen is tenni kell! Szerintem első lépésben beszéljétek meg a fészen, hogy miért nem beszélgettek többet a valóságban. Aztán majd kialakul, a lényeg, hoyg ne legyetek virtuális zombik, elsődlegesek mindig a valós kapcsolatok, oda próbáljátok átvinni a dolgot, ha akartok egymástól valóban valami valóságosat. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Megpróbálom.
2014. márc. 25. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!