Ki látta A Beavatott c filmet?
Figyelt kérdés
Mondanátok véleményt róla, ugyanolyan jó mint a könyv?2014. márc. 24. 22:26
1/4 anonim válasza:
Én láttam moziban, nekem nagyon tetszett. Nem változtattak a filmen csak pár jelenetet hagytak ki és rendesen elmagyaráztak, hogy mi hogy van(csoportok stb...)
Szereplők is klasszak + a zenék is.
Így kell egy jó könyvet film vászonra vinni. Érdemes megnézni
2/4 anonim válasza:
Én is láttam, a könyvet nem olvastam, MÉG! De kedvet kaptam hozzá, szerintem fantasztikus film volt. Igaz szerelembe estem Négyes karakterével, szóval nekem ez dobott a filmen :) De szerintem nagyon jó volt.
3/4 anonim válasza:
Miután kiolvastam, és beleszerettem a könyvbe, természetesen megnéztem. A zenék nagyon jól illenek a filmbe, királyul összehozták őket. A szereplők nagyon illenek a könyvbeli karakterre, szóval ezt is díjazom! Azt hittem jelentősebb részeket is kihagynak, de csak pár jelenet volt, ami nem volt benne, inkább kis változtatások voltak, de így is nagyon jól sikerült a film. Örülök, hogy ez ugyan az a történet maradt :) Érdemes megnézni.
4/4 PsyAnna válasza:
én először a filmet láttam, utána 2 napig bírtam és megvettem a könyvet, most olvasom...nekem iszonyat tetszett, még mindig a hatása alatt vagyok...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!