Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Paul Walker tényleg meghalt?...

Paul Walker tényleg meghalt? Csakmert hallottam, hogy megjátszotta halálát.

Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, ez csak egy Hollywood-i filmes trükk volt és nem sokára jön az új rész és vele fogják reklámozni, ez lesz a legnagyobb media hack ami valaha volt.
2014. márc. 22. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Igen....természetesen még él és Elvis-el meg Jacksonnal él együtt most ő is, azon a bizonyos lakatlan szigeten.......
2014. márc. 22. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:

<sarcasm>

Elvisszel és Petőfivel láttam sétálni őket. Mind élnek és csak megjátszották a halálukat.

</sarcasm>

2014. márc. 23. 10:47
 4/6 Lasley12 válasza:

Nem vagyok egy detektív,de vak sem..

Paul Walker az egyik kedvenc színészem..A halálát nem megjátszotta,csak nem halt meg..Az ütközést azért játszották mefg,mert szerződést kötött egy ügynökséggel,és nagy költségekkel járt volna a felbontás,mivel a cég egy igen magas összeget szabott ki..lényeg a lényegben,hogy megnéztem pár képet a balesetről és feltűnt egy s más.Például,mikor Paul és Rodas elindultak a Carrera Gt felni függesztő gumi szelepe piros volt..A becsapódás után pedig kék..A rendszám se stimmelt..Tehát ennyit rólam..Köszönö,,hogy elolvastátok

2015. ápr. 8. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:

DE igen sajnos meghalt!

2013. november 30-án egy általa szervezett jótékonysági esten vett részt a kaliforniai Valenciában. A rendezvényt követően egy barátja (Roger Rodas[2]) új autójával, egy piros 2005-ös kiadású Porsche Carrera GT-vel[3] próbakörre vitte a színészt. A sofőr elvesztette az uralmát a kocsi felett és a jármű először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott és kigyulladt. Mindketten a helyszínen életüket vesztették.

2015. ápr. 14. 18:21
 6/6 macskafan válasza:

DE igen sajnos meghalt!

2013. november 30-án egy általa szervezett jótékonysági esten vett részt a kaliforniai Valenciában. A rendezvényt követően egy barátja (Roger Rodas[2]) új autójával, egy piros 2005-ös kiadású Porsche Carrera GT-vel[3] próbakörre vitte a színészt. A sofőr elvesztette az uralmát a kocsi felett és a jármű először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott és kigyulladt. Mindketten a helyszínen életüket vesztették. ezzel vitatkoznék elvileg Roger túlélte mint más is leírta más volt a rendszáma a kocsinak más szine volt a tököm tudja minek . két képet össze hasonlítottam egy olyat amin Paul van és egy olyan képet amin 'elvileg' Paul van ha össze hasonlítod akkor látszik bogy nagyon hasonít a két személy . meg amin 'elvileg' Paulvan azon az emberkénk nyomurult vagyis pár ujja nincs meg ami arra az útra vezet hogy lehet a balesetben szerezte Paul . hát ez egy olyan téma amit csak a jó isten tud . továbbra is én még kutakotog ez ügyben továbra is . ha esetleg kérdeznél tőlem valamit írj prívát üzit itt. bocs az össze szedetlenségért éjjel 2 órakkór írtam .

2019. febr. 10. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!