Tudnátok nekem olyan film, sorozat, manga vagy anime szereplőket írni akikre az alábbi igaz?
Persze hogy jön egy Shingeki fan, csak Rivaille fele se igaz, bár az tény hogy stratéga volt csak messze nem zseniális.
Akit én ajánlok és szeniálisak:
Lelouch "Zero" Lamperouge (Code Geass) - Szerintem a Valaha volt legnagyobb anime stratége. Ő szó szerint nemzeteket vert át, nem is kicsit, és voltak olyan dolgai amiről még az anime végén is csak leesett állal nézel.
Yagami "Kira" Light (Death Note) - Stílusban hasonlít Lelouchra, bár kissé más stílusú anime, és kissé más felfogású karakter, de őt is a zsenik közé sorolom.
Lawliet "Ryuzaki" L (Death Note) - Egy zseni detektív, lenyűgöző volt amit leműveltek Yagamival. Sajnos az anime nem úgy alakult mint ahogy várni lehetett, ennek ellenére epic kari.
Tokuchi Toua (One Outs) - Ő egy sport-thriller anime szereplője volt, anime legkimagaslóbb szereplője, amit kellett jól csinált, felső három karihoz hasonlóan volt egy zseniális gondolatmenete.
Köszi a válaszokat. Ezeket igazából már ismertem. Az attack on titanba inkább Erwin a stratéga mint Rivalle.
Igazából olyan karaktereket keresek akik olyan stratégák hogy képesek a hidegvérükből teljesen kiborulni ha valami nem úgy jön össze ahogy kitervelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!