Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az így jártam anyátokkal (...

Az így jártam anyátokkal ( how i met your mother ) való egy 13 évesnek?

Figyelt kérdés

A hugommal néztünk egy részt és mondta hogy ő szeretné ezt a sorozatot az elejétől a végéig megnézni

Nos anya szerint nem mert azért vannak olyan szexjelenetek meg perverszkedések hogy az nem egy 13 évesnek való

Szerintem meg semmi extra szexjelenet féle nincs benne csak mint egy átlagos szerelmes filmben

Jó mondjuk Barney.......... :DD :DD

Nektek mi a véleményetek?? szerintetek van benne olyan amit egy 13 éves lány nem hallhat vagy láthat??

Mert nekem ez a sorozat tetszik és szivesen megnézném vele újra az elejétől

Max becsukom a szemét amikor ilyen ,,durva" jelenet van benne

:DD :DD

De ez egy vígjáték vagy sem??

17/L

2014. márc. 20. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem simán való egy 13 évesnek, én is annyi lehettem amikor néztem. Bár attól függ, mennyire érett. De szerintem jól meg vannak csinálva a karakterek, az meg, hogy Barney egy perverz nem feltétlenül lesz rá rossz hatással, annyira nem durva, csak tudja megbeszélni veled esetleg.
2014. márc. 20. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Simán megnézheti.
2014. márc. 20. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Simán megnézheti :D Én imádom a sorozatot, és kb. én is 13 voltam mikor elkezdtem nézni. Bár nem tudom a hugod hogy áll ezzel a szex témával, de én ilyen idős koromban már tudtam a dologról,szóval nem ért meglepetés ezek láttán. DE alapjában véve a sorozat nem ezekről a jelenetekről szól,szóval nem kell aggódni :)
2014. márc. 21. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne most kezdje el, de nem azért, mert "nem nézheti", hanem mert csomó perverz poén van benne, amit talán még nem értene, pedig nagyon jók. :D 1-2 évet várhatna, mielőtt végignézi. Én már végig néztem, várom az utolsó pár részt és ki lesz végezve, de én is 17 vagyok. :D 13 éves koromban szerintem nem értettem volna pár dolgot...
2014. márc. 21. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:

#4 vagyok! Módosítanék picit az előbbi válaszomon: Nem a néha előforduló szexjelenetekkel van baj, hanem tényleg inkább Barney perverz poénjaival ilyen téren :D

Szóval emiatt lehet jobb lenne vári 1-2 évet, valószínűleg nem értené még ezeket a hugod

2014. márc. 22. 08:20
 6/9 anonim ***** válasza:
ne haragudj, elírtam, a #3 voltam!! Bocsi :)
2014. márc. 22. 08:21
 7/9 anonim ***** válasza:
én 14 évesen kezdtem, csomó dolgot most értettem meg 17 éves fejjel, de attól még a tuti kis sorozat, szerintem bátran nézheti, maximum vagy nem tetszik neki, vagy annyira megszereti hogy évek múlva is nézni fogja, ártani nem árt, különben korhatáros lenne :D
2014. márc. 23. 10:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez 1 hatalmas vígjáték! Főleg a 9.évad.. Egy 13 éves simán nézheti!
2014. ápr. 25. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem
2014. jún. 17. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!