Szerintem simán való egy 13 évesnek, én is annyi lehettem amikor néztem. Bár attól függ, mennyire érett. De szerintem jól meg vannak csinálva a karakterek, az meg, hogy Barney egy perverz nem feltétlenül lesz rá rossz hatással, annyira nem durva, csak tudja megbeszélni veled esetleg.
2014. márc. 20. 15:49
2/9 anonim válasza:
Simán megnézheti.
2014. márc. 20. 17:50
3/9 anonim válasza:
Simán megnézheti :D Én imádom a sorozatot, és kb. én is 13 voltam mikor elkezdtem nézni. Bár nem tudom a hugod hogy áll ezzel a szex témával, de én ilyen idős koromban már tudtam a dologról,szóval nem ért meglepetés ezek láttán. DE alapjában véve a sorozat nem ezekről a jelenetekről szól,szóval nem kell aggódni :)
2014. márc. 21. 18:33
4/9 anonim válasza:
Szerintem ne most kezdje el, de nem azért, mert "nem nézheti", hanem mert csomó perverz poén van benne, amit talán még nem értene, pedig nagyon jók. :D 1-2 évet várhatna, mielőtt végignézi. Én már végig néztem, várom az utolsó pár részt és ki lesz végezve, de én is 17 vagyok. :D 13 éves koromban szerintem nem értettem volna pár dolgot...
2014. márc. 21. 20:47
5/9 anonim válasza:
#4 vagyok! Módosítanék picit az előbbi válaszomon: Nem a néha előforduló szexjelenetekkel van baj, hanem tényleg inkább Barney perverz poénjaival ilyen téren :D
Szóval emiatt lehet jobb lenne vári 1-2 évet, valószínűleg nem értené még ezeket a hugod
2014. márc. 22. 08:20
6/9 anonim válasza:
ne haragudj, elírtam, a #3 voltam!! Bocsi :)
2014. márc. 22. 08:21
7/9 anonim válasza:
én 14 évesen kezdtem, csomó dolgot most értettem meg 17 éves fejjel, de attól még a tuti kis sorozat, szerintem bátran nézheti, maximum vagy nem tetszik neki, vagy annyira megszereti hogy évek múlva is nézni fogja, ártani nem árt, különben korhatáros lenne :D
2014. márc. 23. 10:13
8/9 anonim válasza:
Ez 1 hatalmas vígjáték! Főleg a 9.évad.. Egy 13 éves simán nézheti!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!