Mi annak a filmnek a címe, amelyben egy pár eljátssza a megismerkedésüket?
Figyelt kérdés
Régi film, talán nyolcvanas évek? Arra emlékszem csak, hogy mindvégig úgy gondoljuk, hogy a férfi és a nő most ismerkednek meg, egymásba szeretnek stb. De a film végén kiderül, hogy házasok és csak eljátszották a megismerkedést. Még az rémlik, hogy utaznak valahová... Emlékszik valaki ilyen filmre, vagy álmodtam? :-)2014. márc. 19. 21:03
1/2 anonim válasza:
Azt hiszem sejtem, hogy mire gondolsz, bár a film korántsem olyan régi, mint gondolod. Az "utaznak valahová" rész nekem úgy rémlik, hogy elakartak utazni karácsonyra valamilyen trópusi szigetre, de valamilyen oknál fogva nem jött össze, és családi karácsonyozásra kellett menniük. Sajnos nem ugrik be a film címe, de ha meglesz, megírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!