Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha én laptopon akarnék tévézni...

Ha én laptopon akarnék tévézni akor hol kapok ilyen antenát hozá meg egy kis pendrájvok mert a digitális átálás során láttam (? )

Figyelt kérdés
olyan reklámot hogy laptopon is lehet tévézni csak egy kiseb antena meg egy pendrákv kel hozá ilyet hol lehet kapni tesco auchanban lehet meg menyiért?
2014. márc. 19. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
[link] például itt tudsz rendelni, de csak akkor tudod használni azt a kis antennát, ha a városodban elérhető egy adótorony. [link] itt megnézheted, hogy elég hozzá az a szobaantenna, vagy a tetőantennát kell rákötnöd arra a tunerre
2014. márc. 20. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Figyelj oda a rövidítésekre:

DVB-T = terrian szóval csak földi sugárzásút tud fogni (m1, m2, rötölö, tövö2). Tehát amit egy egyszerű tévé is tud előfizetés nélkül fogni.

DVB-C = Cable, azaz kábeles sugárzást tud fogni analóg jelet - a digitálisat nem tudom, képes-e fogni, meg kell kérdezni egy számtech boltban.

2014. márc. 20. 21:21
 3/3 A kérdező kommentje:
okés köszi
2014. márc. 21. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!