Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Újabb leszbikus filmek,...

Újabb leszbikus filmek, sorozatok?

Figyelt kérdés

Tudom, rengeteg ilyen kérdés van már, át is nyálaztam mindet... Azok újat nem mondtak nekem. (ami mégis újdonság volt, megnéztem)

2012-13as új filmek érdekelnének, amiket még nem láthattam...

Sorozat is jöhet. ÚJ sorozat! nem kell hogy teljesen leszbi legyen, elég h van benne egy szál...

Adele életével hagyjatok :D

Lepjetek meg!

Köszi előre is a segítséget!

2014. márc. 19. 08:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Túlképzetlenekben is van egy kicsi, bár nem nagyon nézem.

Lip Service - nem új, de annyira nem ismert, mint az L word, youtubon asszem összes rész fenn van, de max csak felirattal.

(Dr. Csontban is volt *.* csak már rég)

és én még nagyon imdom Xenát, tudom, ez sem új, és nem is mindenkinek jön be a középkori téma, de párkapcsolat terén olyan szép és cuki a története (számomra)

Remélem tudtam valami újat is mondani. :D

am merrefelé laksz? hány éves vagy?

2014. márc. 20. 07:28
 12/27 A kérdező kommentje:

Elmenekültem. HaHaHa

2014. márc. 20. 08:30
 13/27 A kérdező kommentje:

Lip Service megvolt anno. Xena-t néztem kis koromba, bár akkoriba még nem tűntek fel az ilyen részek... :) Azóta egyszer régebben, (ha jól emlékszek még youtube-on)megnéztem a leszbis részeket. Szépek külön voltak szedve.

21/Kelet.

2014. márc. 20. 08:33
 14/27 anonim válasza:
100%

Narancsvidék-Olivia Wilde <3

True Blood. Amúgy is a kedvenc sorozatom, és van benne egy nagyon minimális leszbikus szál. De inkább csak gyönyörködni lehet Pam-ben és Jessicában:)

És itt kifújt, a többit ismered. A Lip Service egy kalap szar, a Skins jó volt, de már 18 évesen is "öreg" voltam hozzá, meg ott volt benne az az idegesítő gyerek, a drogozások, stb. Éééés igen, az L, amit már százszor láttam, de a mai napig megnézek egy-egy részt, ha elegem van a sok heteróból, aki körülvesz. Ha esetleg találsz még valami filmet, sorozatot, kérlek szólj nekem is:)

2014. márc. 20. 10:36
 15/27 A kérdező kommentje:

narancsvidék megvolt! True Bloodot nem néztem, de ha csak annyi van benne, nem kezdek bele:)

Anno volt egy német sorozat, nem is olyan régi. Hand aufs Herz a címe. Imádtam. Igaz nagy részét németül néztem angol felirattalxD de a két leszbi/bi szereplő is nagyon megfogott, meg maga a film is szuper volt, ilyen zenés éneklős... Keress rá Jenny und Emma dailymotion-on van sok videó róluk.

Aztán most van egy online webes sorozat. 3. évadot most adják, ilyen max 12 perces epizódok. Angol sorozat coming out a témája. Azt is nyomon követem. youtube-n van csatornája, rajta az össze évad, összes részével. Outwithdad a címe:)

ja és köszi a választ

2014. márc. 20. 10:56
 16/27 anonim válasza:
Szia én láttam egy 2013-as filmet a Kill for me-t. De azt hiszem, hogy csak feliratosan van fent.
2014. márc. 20. 15:06
 17/27 A kérdező kommentje:

Na vééégre :D Azt hiszem azt még nem láttam!

Ment a + és még kapsz hozzá egy pacsit is ;)

2014. márc. 20. 15:30
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Lost Girl (alapvetően elég béna sorozat, de valamiért elkezdtem nézni és mivel van benne leszbikus téma rendesen, ezért még most is nézem:D), Concussion (ez film, el ment egynek), Kyss Mig (angolul Kiss Me, ez tetszett), Szenvedélyes versengés (még nem láttam), Empty Sky (rövidfilm, youtube-on is fent van), Gyilkos vágyak, Southwest, Ashley, Breaking the girls, Contracted, Side Effects (ezeket nem láttam), American Horror Story 2. évadában is van egy szál, The Fosters, Chicago Fire, Pretty Little Liars (ezek sorozatok). Na most hirtelen ennyit tudtam összeszedni, remélem tudtam újat mondani.

Üdvözletem:)

2014. márc. 20. 18:19
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
sorozatok: The Fosters, Grace Klinika, Glee, Rookie Blue, Lost Girl
2014. márc. 20. 18:20
 20/27 anonim válasza:

Filmek:

- Imagine Me and You

- D.E.B.S.

- Gray matters

- Lost and Delirious

- Room in Rome

- Loving Annabelle

- Chloe

- Black Swan

- The Sex Monster

- Bound

- The Kids are all Right

- Jennyifer’s Body

- I can’t Think Straight

- Kyss mig

- The Four-Faced Liar

- A mi madre le gustan las mujeres

- Kissing Jessica Stein

- The Perfect Ending

Sorozatok:

- Los hombres de Paco

- Társas játék

- Desperate Housewives

- The L Word

- The O.C.

- House M.D.

- Queer as Folk

- Friends

- Lost Girl

- South of Nowhere

- Orange is the New Black

2014. márc. 20. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!