Miert van az, hogy ha filmet nézek betöltöm a feliratot, és sok mindent kihagy?
Figyelt kérdés
Ha megnyitom a feliratot, csak úgy simán, akkor ott a szöveg, de a filmre való rátöltéskor, már nincs.Néha van ez amugy, de elég idegesítő.2014. márc. 18. 18:37
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg hibás a felirat. Például az elrejtés időpontja korábbi, mint a megjelenítés, vagy egy karakter, pl. egy kettőspont, vagy az utolsó számjegy hiányzik valamelyik időpontból, vagy az időpont és a szöveg közt van egy üres sor, ilyesmik. Ezek bármelyikénél már nem jelenik meg a hibás feliratsor.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De bármit nézek, mindig ez van, lehetséges, hogy mindig van vmi ilyesmi probléma?
2014. márc. 19. 21:01
3/4 anonim válasza:
Azt kizártnak tartom. Ilyesmi csak elvétve fordulhat elő, én is csak egyszer tapasztaltam ilyet, pedig láttam már egy pár feliratos filmet. Nem tudom, nálad mi lehet a gond, de ha gépen nézed, akkor próbáld ki a VLC médialejátszót, azzal nekem soha nincs semmilyen problémám.
4/4 A kérdező kommentje:
Azzal szoktam nézni. Folyamatosan ez van nekem. Nem tudom akkor, miért...
2014. márc. 21. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!