Itachi mit adott Narutonak mikor találkoztak?
kiderül
de ha akarod SPOILER!!! Shisui Uchiha a halála előtt Itachinak adta az egyik szemét, amivel egy nagyon erős genjtusut lehet létrehozni. Itachi beültette a szemet egy varjúnak és letuszkolta azt Naruto torkán és úgy állította be,hha Naruto meglátja Itachi Sharinganjait, akkor a madár kiszabaduljon és genjutsut küldjön rá, mármint Itachi szemeire, aminek hatására az egész életét Konoha védelmére fogja szentelni. Mivel Itachi tudta,h a halála után Sasuke beülteti magának a szemeit, ezért így akarta a genjutsuval rávenni Sasukét h a falu oldalára álljon. De mikor Itachit felélesztette Kabuto, és Naruto és KillerBee nem tudtak ellene mit tenni, akk Itachi aktiválta a Sharinganját és ő került a genjutsu alá.
óó, értem, köszi. :D
a 220. rész körül járok, de hallottam már az egész Shippuudenről spoilert, de nem zavar, legalább ezt is megtudtam, köszi. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!