Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ilyen filmeket írni?

Tudnátok ilyen filmeket írni?

Figyelt kérdés

Amik nem tipikus, átlagos hollywoodi filmek. Lehetnek amerikaiak is, csak ne az az átlagos film legyen. Legjobb lenne ha drámát írnátok, de más is jöhet. :)

Azt is írjátok le, miről szól, miért érdemes megnézni.

2014. márc. 14. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Gattaca - a genetikailag megtervezettek világában egy tökéletlen ember űrhajós akar lenni.
2014. márc. 14. 17:17
 2/6 Manó *-* válasza:

Nekem most nagyon bejöttek a drámák.:)

Két kedvencem van,

az egyik a "Rekviem egy álomért" ez egy drogos fiúról szól, és a TV mániás anyjáról, aki szintén a drog hatásai alá kerül..nézd meg az előzetesét!:) mikor megnéztem már rég vége volt a filmnek, én még mindig mozdulatlanul ültem az ágyon. elgondolkodtam utána..nagyon komoly!!

A másik pedig a "Fekete hattyú" ez egy balettos dráma. A lány annyira beleéli magát a szerepbe,hogy szinte "hattyúvá válik" és elég sok mindenen megy keresztül.Ennek is sokkoló hatása van. iszonyatosan jó film mindkettő!!:)

Van még egy nagyon jó film, ez "A 23-as szám". Ez egy thriller. A főszereplő talál egy könyvet, aminek az a címe. a 23-as számról ír..később a srácot "üldözni" kezdi ez a szám, paranoiás lesz.

Mikor megnéztem én is a szám rabjává váltam egy időre. mindenben észrevettem a számot. féltem is rendesen!:D

2014. márc. 14. 17:19
 3/6 anonim válasza:
A Remény Rabjai-börtönös film .
2014. márc. 14. 17:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek :)
2014. márc. 14. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Das Experiment (A kísérlet)

Német film, van egy újabb amerikai feldolgozása is. A stanfordi börtönkísérlet ihlette. Önkénteseket válogatnak be, pszichológiai felmérés után egy részük börtönőr lesz, a másik részük fogoly. Az őrök feladata fegyelmet tartani, a kísérlet célja pedig felmérni, mennyire élnek vissza a hatalmukkal.

Das Leben der Anderen (Mások élete)

Német film. Egy NDK-s hithű állambiztonságis feladatul kapja, hogy figyeljen meg egy színpadi szerzőt, és ha úgy találja az állam ellen szervezkedik, tartóztassa le. A megfigyelés során rájön, mennyire üres is a saját élete.

Plutonium

A berlini fal leomlott, az egykori szovjetunióban nyomorognak. Egy nukleáris erőműben dolgozó munkás balesetet szenved és halálos sugárdózist kap. Hogy biztosítsa családja jövőjét, plutóniumot lop, amit a feketepiacon próbál pénzzé tenni.

Bis Nichts mehr bleibt (Míg végül semmi sem marad)

Igaz történeten alapul. Egy fiatal pár tortúrája, ahogy behálózza őket a scientológia és szétszakítja családjukat.

To Kill a Mockingbird (Ne bántsátok a feketerigót)

A 30-as évek Amerikájában a gazdasági válság sújtotta vidéki kisvárosban egy fekete férfit megvádolnak egy fehér lány megerőszakolásával.

To Verdener

Ha jól emlékszem, svéd vagy dán film. Egy jehovista családban felnövő lány beleszeret egy kívülálló fiúba, és fokozatosan felismeri vallása igazi arcát. Hamarosan válaszút elé kerül, amely során döntenie kell családja és vallása a fontosabb, vagy szerelme.

2014. márc. 14. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:

A menedék (2013)

[link]

2014. márc. 14. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!