Hol lehet a Stalker DVD-t elfogadható áron beszerezni?
Figyelt kérdés
én ilyen 2.000 ft körüli, de inkább alatti összegre gondolok.2014. márc. 10. 22:24
1/5 anonim válasza:
Xpress-en megkapod duplalemezes kiadásban 2990 Ft-ért.
2/5 A kérdező kommentje:
Valahol egy dvdshopban 2600-ért árulják, de még annyiért is sok. A premierfilmeket szolták ilyen horribilis összegekért adni. Pedig pont ezt a filmet kelllene olcsón adniuk. Mégcsak nem is 16:9 es képarámyú. (?!)
2014. márc. 11. 18:31
3/5 anonim válasza:
Media Markt és társaiban gyakran ki lehet fogni 990-ért vagy 200-ért is akár jó filmeket, amelyek már régóta kijöttek. Szerintem ott ilyen helyen próbálkozz.
4/5 A kérdező kommentje:
aha, szombaton voltam Budapesten az europark-i mediamarkt-ban, ahol giganagy DVD választék van és 3.000-ért árulták.
Az ömlesztett filmek között (4-800ft-os filmek) között csak harmadrangú trashfilmek vannak.
2014. márc. 30. 23:27
5/5 anonim válasza:
@4: Nem értelek. Ha ennyire kell, akkor miért fáj kiadni 3000 Ft-ot egy kétlemezes, rendes kiadásért, ami a jelek szerint lassan teljesen elfogy? 2000-t szánnál rá, 3000 már sok?
Félre ne érts, én is megválogatom, hogy mit veszek és mennyiért, mert nekem sincs fölös pénzem, de ha ennyire kell valami, amiből nincs túl sok és még fel is utazok érte Bp-re, akkor nem szarozok, mert duplán fizetek a semmiért, így meg lenne most egy Sztalker DVD-m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!