Mi lehet ennek a filmnek a címe?
Nagyon rég már vagy 10 éve láttam egy japán és vagy kínai kung fu filmet. Amolyan ugrok egyet és 10 métert repülök majd átütök egy betonfalat típusú film volt.
csak részletek maradtak meg amiket leírnék hátha valaki felismeri és elárulja nekem a film címét.
A történet ha jól emlékszem egy fiatal fiúról szólt akit valamilyen kenyérlenyomattal megátkoztak ezért gyenge maradt felnőtt korára és a mestere által készített elixírt kellett naponta meginnia hogy életben maradhasson. létezik gyógymód de az illetőt aki képes lenne feloldani az átkot a gyerek mestere egy szakadékba taszította így mindenki azt hiszi meghalt. Amikor a mester elutazik a kiképző iskolától vagy nem is tudom hogy nevezemm az erősebb növendékek addig verik a srácot és a védelmére siető nőt amíg ők is lezuhannak ugyanabba a szakadékba amit az előbb említettem. Kiderül hogy az a személy aki meggyógyíthatná él csak épp bele van préselődve egy kő golyóba de nem hajlandó segíteni főhősünknek. Ennyire emlékszem ha valaki be tudta azonosítani a filmet kérem jelezze. KÖSZÖNÖM!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!