Ti hány évesen kezdetek el horror filmet nézni?
10-12 évesen láttam először szerintem, igaz mai szemmel már elég gagyi volt. Egy ilyen robot dobermannról szólt vagy miről, aki meghibásodott és bevadult, mindenkit szét akart tépni. Meg persze a klasszikus Cápát is akörül láttam.
Egyébként a kérdésből egy kisebb farokméregetés jön le, miszerint annál menőbb valaki, minél korábban kezdi. Ez hülyeség, mindenki azt nézze ami neki tetszik, ne másoknak akarjon megfelelni/arcoskodni.
nekem a Sikoly 1. része volt asszem az első horrorfilmem. hú rákerestem, az '96-os film, én meg '91-es vagyok :D
nemtom, mikor jelent meg Magyarországon először, de akkor láttam a tv-be, felvettem VHS kazira (Istenem, régi szép idők, a technika csodái :D ) és éjjel néztem a nappaliba, amikor mindenki aludt. Nem lehettem több 8-9-nél szerintem.
Na mind1. :D
22/L
8-9 lehettem. Meg is ártott. :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!