Milyen szitkomot nezzek?
Figyelt kérdés
Ezeken kivul mondjatok: Friend, how i met your mother, the big bang theory, sons of tucson, joey, friends with benefits, community, mad love, according to jim, coupling, the it crowd, my name is earl, workaholics, weep, episodes, wilfred, new girl, modern family, ket pasi meg egy kicsi, anger management, raising hope2014. márc. 8. 02:36
1/4 anonim válasza:
"Seed". Csak javasolni tudom :)
Dante
3/4 A kérdező kommentje:
Office-bol a britt vagy az amerikai verziot?
2014. márc. 9. 00:36
4/4 anonim válasza:
kinek mi. én a britet szerettem, de az csak 3 évad, míg az amerikai 9, viszont ha elkezded az angolt nehéz lesz átállni az amerikaira, én azt nem is bírom nézni, mert annyival jobb volt szerintem az angol, de van aki meg pont az angolt nem bírja, mert az amerikaival kezdte.
viszont ha már Ricky Gervais szóba került, akkor nagyon ajánlom a Life's too shortot, de még inkább a Futottak még sorozatot és az Egy idióta külföldönt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!