Melyek a legviccesebb, legfontosabb, legjobb részek a Szívek Szállodája (Gilmore Girls) című sorozatból?
Figyelt kérdés
Legyetek szívesek epizóddal és résszel ellátni a hozzászólásokat,hogy ne össze vissza kelljen keresgetnem a 7 epizód között és ha lehet akkor jó sokat írjatok! Köszi :)2014. márc. 6. 20:15
11/12 Anne_shirley válasza:
Mar bocsi elsö valaszolo, de pontosan melyik reszeket lattad a Szivek szallodajabol h ennyire lenezed? Ezenkivül a humor mindenkinek masbol all, en sem nezlek le a HIMYM miatt, pedig szemelyem szerint nem a csucs. Tudom h ez itt az internet, es nem akarom Terez anyat jatszani, de szerintem eleg ciki amiket kommentaltal :D
Kedves kerdezö, sajnos pont ugy vagyok mint te, nekem is kene egy ilyen lista :) Remelem valaki elöall vele...
12/12 A kérdező kommentje:
Khm...én már nem véleményezem az előző válaszolót. :D Egyébként igen. Hjajj,de jó lenne egy lista róla. :D Mindig keresgetem,hogy hol vannak azok a nagyon jó részek(bár természetesen az összes rész az). :)
2016. febr. 23. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!