Melyik a 3 kedvenc filmetek?
Azt is irjatok le mindegyikhez, hogy kb. mirol szol es miert tetszik nektek.
Johetnek ismert es kevesbe ismert filmek is. :)
Avengers / Szerintem nem kell bemutatni
Wanted / Képregényadoptáció. Orgyilkosokról szól.
Transformers 1 / Szerintem ezt sem kell bemutatni.
Nem annyira ismertek és kicsit komolyabb hangvételűek:
25 Óra az utolsó éjjel / Edward Norton utolsó 25 óráját mutatja be, mielőtt elkezdi letölteni a büntetését. Visszaemlékezésekkel, hogyan jutott idáig.
Harcosok Klubbja / Szintén Edward Norton és Bratt Pitt iszonyatosan jó filmje, amiben a magány és a barátság no meg az elfojtott érzelmeken van hangsúlyon.
Nem Írnek való vidék / Maffiafilm Ray Stevensonnal. Nagyon tetszett bár Stevenson a Róma és Punisher War Zone óta amúgy is a kedvencem.
De sorolhatnám reggelig :)
Az élet szép-Roberto Benigni 3 Oscar-díjas filmje a szerelem,szeretet erejéről,a hitről,hogy az élet szépségébe vetett hitet nem vehetik el még a világ Az legszörnyűbb helyén,az auswitzi lágerben sem.Az apa hatalmas szeretete megmenti a kisfiút a biztos haláltól.
Forrest Gump-korszakrajz Amerikából egy kevésbé okos,de annál szeretnivalóbb és emberibb figurától,tele híressé vált szállóigével és Tom Hanks felejthetetlen alakításával.
Ben Hur-zseniális kultuszfilm a rómaiak korából,jézusi vonatkozásokkal.
De imádom a Hairt is'
Star Wars De szigurúan csak az eredeti kiadások mert az újabbak nem olyan feelingesek .
Forest Gump
Eredet
Donnie Darko nem bírtam ki hogy ne 4et írjak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!