Pihécske kérdése:
Őszinte válaszokat kérek! Melyik szerintetek a világon a legsírósabb film?
Figyelt kérdés
Szerintem a Titanic de én a ti véleményetekre vagyok kiváncsi hogy szerintetek melyik a legszomorúbb legsírósabb
Köszi mert én ezeket szeretem nézni és ha írsz megy a zöld pacsi és meg is nézem a filmet amit írtál :-)
2014. márc. 5. 20:27
12/23 anonim válasza:
Furcsa hogy egy kommentnél sem láttam, ezekszerint csak belőlem vált ki ilyen reakciót. Semmilyen filmen nem sírtam még, (tipikus kemény gyerek vagyok) de a Forrest Gump-ot nem bírom úgy megnézni, hogy ne bőgjek mint egy gyerek.
13/23 anonim válasza:
My girl - az első szerelem
A fiúk nem sírnak
Túl a barátságon
A vadászat
Irány a Mississippi!
Kék Valentin
Édes november
14/23 anonim válasza:
15/23 anonim válasza:
Az élet szép és a Forrest Gump!:)Pici lányom a Marley és ént könnyezte meg:)
18/23 anonim válasza:
Nekem + film az amin elszonytyolodok pedig fiú vagyok de ezek valahogy meghatnak :D
1 Armageddon
2 Forest Gump
3 A jedi visszatér de csak és szigorúan a zenéje miatt ríkat engem :D
20/23 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még :-)
2014. márc. 14. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!