Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnatok nekem valami jo...

Tudnatok nekem valami jo vigjatekokat, csaladi filmeket vagy komediakat ajanlani?

Figyelt kérdés
koszonom:):*
2009. dec. 13. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Kőkemény család; Anyám nyakán; Megint 17; A csúf igazság; Férjhez mész, mert azt mondtam; Csajok háborúja, Felkoppintva; Anya, lánya, unokája; Nász-frász; Marley és én; Nem kellesz eléggé; Miért éppen Minnesota; Éjszaka a múzeumban; Azt beszélik; Amerikai hófehérke; Holiday; Négye egy gatyában; Másnaposok; Örök kaland; Ünneprontók ünnepe; Édes kis malackám; Nász ajánlat
2009. dec. 13. 14:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Családi film, ami nem animáció: Csillagpor, Bűbáj, Artúr és a villangók, Mr. Magorium meseboltja, Poler expressz (karácsonyi, külön aktuális), Éjszaka a múzeumban

Családi film, ami animáció: Némó nyomában (a kedvencem), Horton (nagyon édes), Volt, Coraline (kisebb gyerekeknek azért félelmetes lehet), Eszeveszett birodalom 1-2 (haláli vicces), Lecsó

Vígjátékok: Ananász expressz, Dan és a szerelem (ez családinak is jó), Halálos temetés (beteges angol poén, nagyon vicces), Lepattintva

2009. dec. 13. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!