Nektek ki a kedvenc szereplőtök a The walking dead sorozatban?
Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 10:28
11/18 anonim válasza:
Most már többet láttam :)
Így a 3. évad végénél: Rick, Daryl és Michonne
12/18 anonim válasza:
Shane-t bírtam, csak" meg kattant", kiváncsi lettem volna hogy ő hogyan intézte volna el a dolgokat a kormányzóval
13/18 anonim válasza:
Érdekes módon, bár eléggé szeretem a The Walking Dead-et, én igazából a karakterek 99%-át utálom.
Akik egy picit szimpatikusak, azok Daryl, Andrea, T-Dog, Michoenne, Glenn és Hershel.
A többie vagy kimondottan idegesítőek (pl. Carl amikor nagyfiú akar lenni a 2-3. évadokban, Carol, a Kormányzó, Shane, stb) vagy pedig túl sokat érzelgősködnek.
14/18 anonim válasza:
Carol, Daryl, Michonne és Carl; Merle is nagy kedvencem, sajnálom, hogy meghalt. A gonoszsága ellenére a Governor-t is szerettem, nagyon jó karakter volt. :)
15/18 anonim válasza:
Deryl Dixon the best!!!!!!!!!! :)
17/18 anonim válasza:
A legeslegkedvencebb az Daryl, de bírom még Michonnet, Maggiet, Glennt, Andreát ( bår nem mindig), Carolt, Hershelt meg a 4. évadban Bethet ( előtte nagyon idegesítø volt). Ja és T-Dogot, meg Judithot :) Ės mèg sorolhatnám.
Ricket, Carlt, Lorit, Shane-t, Carlt, a kormányzót nem szeretem.
18/18 anonim válasza:
Daryl, imádom, nagyon jól játssza a szerepét és szerintem még jól is néz ki, nagyon bírom a karakterét, és teljesen el tudom képzelni ilyennek magát a színészt is. Nem az a nagy érzelmes pali, de a szíve mindig a helyén van, még akkor is ha ezt nem, vagy nagyon ritkán mutatja ki. Kb csak miatta nézem:D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!