Kinek mi a Top 10 kedvenc film?
Nekem (nem sorrendben):
Harcosok klubja
Eredet
Pink Floyd - The Wall
A Gyűrűk Ura (nyilván 1-2-3)
Pillangó-hatás
Felhőatlasz
Kontroll
A forrás/A kút (fordítástól függően)
Rekviem egy álomért
Memento
És nektek? :D Ja, ha esetleg láttátok valamelyiket az én listámról, elmondanátok a véleményeteket róla? 16/f
Nekem se sorrendbe
- Requiem egy álomért (vélemény: nagyon megfogott, imádom a kamerabeállításokat, jól bemutatja a drogos életvitel hatásait)
- Forrest Gump
- Időről időre
- Életrevalók
- A nővérem húga
- Dallas Buyers Club (nem tudom a magyar címét sajna)
- Amerikába jöttem (kiskorom kedvenc vígjátéka még videókazettáról)
- A napos oldal
- Star trek, az örök szerelem :)
Nem tudom, van-e 10 de hirtelen ennyi.
16/L
Ponyvaregény
A sebhelyesarcú
8 mérföld
A Pusztító
A Karib-tenger kalózai
Sweeney Todd-Gladiátor (bocs de nem tudok dönteni a kettő közül)
A remény rabjai
A sötét lovag
Nekem 8
Harcosok klubja
És amiket te írtál:D
Harcosok klubja-Ez ugye az én listámon is rajta van, szerintem rohadt jó film.
Eredet-Igazából ezt csak kb. a feléig néztem, engem nem tudott megfogni, valamiért nem jött be.
A Gyűrűk ura trilógia-Ez is nagyon tetszett de a kedvencek közé nálam nem fért be.
Kontroll-A legjobb magyar film amit láttam, mondjuk túl sok magyar filmet még nem néztem. Nekem tetszett.
Uhh... A forest gumpot én is imádom, amugy a magyar cim Mielott meghaltam.én top 10em:
-Forest Gump
-Véres gyémánt
-Igazából szerelem(romantikus kategóriában sztem utolérhetetlen,szoval nem kell leszólni)
-Django elszabadul
-Ocean's(11,12,13)
-Hazugságok hálójában
-Kémjátszma
-Karib-tenger kalózai(1,2,3,4)
-Két kaliber
-Kelly hősei
Plusz egy film amibe fiatal a johnny depp a leonardo di caprio pedig egy sérült kisfiú..nem jut eszembe a címe..://
1. A sötét lovag
2. Bosszúállok
3. Az acélember
4. A Karib-tenger kalózai trilógia
5. A tégla
6. Jurassic Park
7. A függetlenség napja
8. Törvénytisztelő polgár
9. Különben dühbe jövünk
10. Godzilla
Trainspotting
Amerikai szépség
Sin City
Út a vadonba
Fekete hattyú
Kapj el, ha tudsz
Mr. Nobody
Erőszakik (szörnyű ez a magyar cím)
Annie Hall
Truman Show
A tieid közül a Harcosok klubja, a Pillangó-hatás, a Felhőatlasz, a Rekviem egy álomért és a Kontroll szintén nagy kedvenceim nekem is. :)
18/L
Mechanikus narancs
Harcosok klubja
In Bruges
Félelem és reszketés Las Vegasban
Száll a kakukk fészkére
Oldboy
Utolsó éjjel
Annie Hall
Született gyilkosok
Kutyaszorítóban
Blood In Blood out
Bullet
Godfather
Scarface
Rise of the Footsoldier
The Believer
Amerikai Hiatória X
Halálos közelleség
Amerikai Gengszter
Gotti
Keresztapa
Egy makulátlan elme örök ragyogása
Bűnök és vétkek
Ace Ventura 1-2 (nem ér kinevetni! :)))
A taxisofőr
A halászkirály legendája
Mátrix
Berlin felett az ég
Desperado
... és mindig, mindenek felett, örökkön-örökké: Robin Hood, a tolvajok fejedelme
(fuha, csalok, de +1: Amerikai szépség)
A te listádról:
Harcosok klubja nagyon állat film, jó választás - Brad Pitt és Edward Norton nagyon jól megértették egymást, látszik
Eredet szintén zenész, a Mátrix nagyívű gondolatvilága után ez keltette fel az érdeklődésemet újra az ilyen létezik/nem létezik téma iránt
Pink Floyd... tapsvihar, hogy 16 évesen beválogattad a top10-edbe. Tényleg jóarc vagy. Neked nyilván mást jelent, mint azoknak, akik az idejében nézték, de az a film tényleg egy csoda.
A gyűrűk ura - voltam olyan okos, és első nézésre letöltöttem a rendezői változatot. Rendkívül rossz ötlet volt. Csalódást keltően uncsi volt.
Pillangó-hatás - bennem nagyon rossz érzéseket keltett, egyszer láttam, de nem szórakoztatott. A gondolatisága mondjuk bravúros.
Felhőatlaszt nem láttam.
Kontroll - világszínvonalon is megállja a helyét. Szintén remek választás.
A forrást nem láttam.
Rekviem egy álomért - kissé hatásvadász, de legalább Jared Letoról kiderült, hogy kiváló színész.
Memento - ha elmagyarázod a végét, kapsz egy virtuális kisötöst. :DD
Kb ennyi. :)
Kedves utolsó!
Én a Gyűrűk Urából csak a mozis változatot láttam eddig, és tudom, hogy komoly problémákkal küszködik szegény - már ami a ritmizálást illeti -, de mégis, valahogy annyira megfogott az egész hangulat, meg az univerzum amiben játszódik, hogy - nem is tudom miért? - egyből rajongójává váltam (van is egy saját Gyűrű-másolatom, az ékszerész nézett rendesen, hogy milyen csecsebecsét akarok én itt magamnak :3) Régen a Mátrix is benne volt a Top 10-ben, de mára már változott kicsit a gondolkodásom, és a Forrás kiszorította előkelő helyéről - ettől függetlenül a Top 15-be, mint trilógia, mindenképp bekerülne (szokásom, hogy a trilógiákat-tetralógiákat, stb. egy nagy alkotásként kezelem, pl. Keresztapa, Gyűrűk Ura, Star Wars, és így tovább.) A keresztapa szintén egy fantasztikus alkotás (most viszont csak a legelsőről beszélek), a második is kifogástalan lett, habár nagyon hosszú a maga három és fél órájával, a harmadikhoz pedig még nem volt szerencsém :/
Nem az, hogy rossz A Gyűrűk Ura, de tényleg hogy a rendező annyira szerelmes legyen a saját filmjébe, hogy a 4-5 perces búcsúzkodós-visszanézegetős jelenetet se bírja rövidebbre vágni, ott már a falat kapartam. Tényleg nem a 4 és fél órás változattal kellett volna kezdeni.
A forrásról nem tudok nyilatkozni, így én mindenképp a Mátrixnál maradok. :)
A keresztapa 3. része is jó, de közel sincs ahhoz, mint az első 2, érted, IMDB top250-ből 2. és 3. hely..
Egyébként ha trilógia, akkor kötelezően ajánlott a Vissza a jövőbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!