Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szóltok az Oscar-díjakhoz?

Mit szóltok az Oscar-díjakhoz?

Figyelt kérdés
Én csalódott vagyok.
2014. márc. 3. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is!

DiCaprio megint nem kapott.. :(

2014. márc. 3. 16:05
 2/6 anonim válasza:

Kicsit én is.

Én a legjobb film díját nem 12 év rabszolgaságnak adtam volna,hanem a Wall Street farkasainak.

Jonah Hill is megérdemelte volna az oscart,de Jared Leto val nem szállhatott versenybe,Jared hatalmasat alakított, megérdemelte az oscart.

Matthew McConaughey is nagyot alakított,de szerintem Leonardo DiCaprio jobb alakítás nyújtott.

A filmdal díját én Bruce Broughton,Dennis Spiegel párosnak adtam volna az Alone Yet Not Alone betétdaláért.

2014. márc. 3. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Teljesen kiszámítható volt. Mikor nagyjából fél évvel ezelőtt elolvastam a 12 év rabszolgaság történetét, akkor kijelentettem, hogy ez a film fogja a legjobb film Oscar-t kapni, mert ugye ez a 80 és a halál közötti, nagyon PC, nagyon szentimentális, fehér vénember nem teheti meg azt, hogy egymást követő két évben ne adjon ennek a témának Oscart.

A Gravitáció egy kifejezetten közepes film, de tény, hogy a technikai díjakat jogosan kapta.

A három filmet, amiből a színészi Oscarok kerültek ki még nem láttam, de Jared Leto mindig a kvalitásaihoz mérten választott filmet jó ízléssel, ezért akár jogos is lehet. Meg persze határozottan fejlődik.

Matthew McConaughey Oscarja is lehet jogos, csak azt sajnálom, hogy tovább fog folytatódni a vinnyogás, hogy DiCaprionak (minden középszerűsége ellenére) miért nincs még díja.

Cate Blanchett korrekt, Woody Allan meg kihozhatott belőle valami igazán jót, kíváncsi vagyok az eredményre.

Lupita Nyong'o-t nem ismerem.

Összességében nem vagyok meglepve, a díjat még mindig a leghazugabb, legmanipulálhatóbb, legpolkorrektebb, legkiszámíthatóbb, leggiccsesebb és legízléstelenebb díjnak tartom. Ha valamit kihagytam elnézést.

2014. márc. 4. 02:11
 4/6 anonim ***** válasza:

DiCaprio megérdemelte volna a díjat, főleg ha életműdíjként tekintünk az Oscarra.

De McConaughey szerintem (Jared Letoval együtt) akkorát alakított a Dallas Buyers Clubban, hogy egyiküktől sem sajnáltam a díjat. Nem értek egyet azokkal, akik szerint megint direkt megszívatták Leot. A két karakter közül szerintem Ron Woodroof összetettebb volt, mint Jordan Belfort, utóbbi talán közelebb is áll Leo palettájához, mint Woodroof Matthew-éhoz.

Azt sem mondanám, hogy a 12 év rabszolgaság nem érdemelte meg a legjobb filmnek járó díjat, habár tényleg nagyon jó film lett a Wall Street is.

2014. márc. 4. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Valamit félre értettél, az Oscar nem életműdíj, kivéve azt az Oscar-t, amit életműdíjnak hívnak. Egy adott alakításról szól, még akkor is, ha rossz ízléssel osztják.

Az meg, hogy DiCaprio-t megszivatták egy hatalmas vicc, és nevetségesnek tartom, hogy a fél világ ezen vinnyog. DiCaprio nem egy klasszis színész, bármit is próbál elhitetni a media velünk, élete során egy vagy talán kettő tényleg jó alakítása volt, de az átlag filmnéző ezeket nem is látta.

2014. márc. 5. 00:52
 6/6 anonim ***** válasza:
A 12 év rabszolgaság szerintem nagyon megérdemelte az Oscart, egy nagyon igényes regényadaptáció, mély mondanivalóval és nagyszerű színészi alakításokkal. Ezért is voltam bajban a legjobb férfi főszereplő és mellékszereplő kategóriáknál, mert míg az előbbinél, mind Chiwetel Ejiofor, mind Matthew McConaughey, addig az utóbbinál mind Jared Leto mind pedig Michael Fassbender megérdemelte volna szobrocskát. Leonardo DiCaprio-t nagyon kedvelem, mint színészt, de a Wolf Street farkasa nem a legjobb alakítása, volt ő már jobb is, mint például a Véres gyémántban vagy a Téglában. Hölgyekkel elégedett vagyok, bár titkon azért szorítottam Jennifer Lawrence-nek, mert számomra az ő jelenléte volt szinte az egyedüli üde színfoltja az Amerikai botránynak. A Gravitáció abszolút megérdemelte az összes technikai díjat, mert lássuk be nem semmi a látványvilága. A nagy Gatsby szintén rászolgált a díjaira. A Frozenért annyira nem vagyok oda, talán azért, mert bosszant, hogy a Monster University-t még csak nem is jelölték, de végtére is egy egészen jó kis Disney film, nem sajnálom tőle a díjat. Amiket viszont hiányoltam: a Rush (Hajsza a győzelemért) teljes ignorálását az Akadémia részéről, Tom Hanks nem jelölését a Phillips kapitányért, a Monster University kihagyását illetve a legjobb betétdalok közül a Young and Beautifult (Lana Del Rey) A nagy Gatsby-ből.
2014. aug. 1. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!