Mi lehet a film címe? 90-es évek sci-fi
Figyelt kérdés
Keresek egy régebbi sci-fi jellegű filmet, de nem jut eszembe a címe. Amire emlékszem: szörnyek emberi alakban meg akarnak szerezni egy eszközt, egy páncélt vagy ilyesmit. Egy fiú verekedés közben ráesik fejjel erre a szerkezetre, ami rácsatlakozik, és átváltozik, emberi marad, de nagyon erős lesz, még rémlik, hogy egy van egy kutatócsoport, akik valami űrhajót találnak, van benne egy lány és az apja, később kiderül, hogy a lány apja is egy ilyen szörny, csak ugye emberi alakban, sok harc van benne, a címében azt hiszem a páncél neve is szerepel, de nem biztos.90-es években készült szerintem2014. márc. 2. 17:38
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez a The Outer Limits-ben volt benne.
2/6 A kérdező kommentje:
ez nem sorozat volt, de azt hiszem volt folytatása....sajnos hiába gondolkodom, régen láttam már, nem jut eszembe a címe
2014. márc. 2. 21:03
4/6 7.62x39mm válasza:
Csillagkölyök (1997): [link]
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, ez az a film tényleg, annyira örülök, hogy megvan. :)
2014. márc. 3. 20:10
6/6 A kérdező kommentje:
Szóval a Guyver, a szuperhős (1991), igen ez az, köszönöm a válaszokat,aki 23:21-kor válaszolt az volt a nyerő...köszi
2014. márc. 3. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!