Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film ez?

Melyik film ez?

Figyelt kérdés

Még régebben láttam egy filmet és kb. már fél éve gondolkozom mi lehetett a címe, szoval most gondoltam rákérdezek nálatok hátha tudja valaki :D

Tartalma amire emlékszem: az egész egy valóságos videojáték. férfiak akiket börtönbe zártak részt vehetnek egy játékban ahol szintek vannak (és ha megnyerik szabadon távozhatnak (ebben nemvagyok biztos)) de őket kintről irányítják igazából szóval ők csak karakterek az egészben. és a főhősünk tudom hogy ugy szökik meg hogy a játék előtt megiszik csomo vodkát amit belehány egy auto üzemanyag tartályába és az autoval menekül el :D aki őt irányítja meg kint egy nagy sztár és egy régebbi justin bieber hasonmás xd

szoval ennyire emlékszem elég kacifántos tudom:D azért köszi a válaszokat

2014. márc. 2. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Játék a végsőkig (Gamer, 2009)
2014. márc. 2. 13:00
 2/2 A kérdező kommentje:
ez lesz az :D nagyon szépen köszönöm
2014. márc. 2. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!