(Ötödik könyves SPOILER) Hogy folytatódik a Trónok Harca?
Na egy kicsit bővebben :D
Mit gondoltok, mi lesz a következő évadok 9. (legmegrázóbb) epizódjainak fő sztorija?
Ugye volt az első évadban Ned kivégzése,
a másodikban a Feketevizi csata,
a harmadikban a Vörös Nász,
a negyedikben a Fal ostroma,
én az ötödikre Daznak Vermét tippelném (Drogon visszatér, Dany eltűnik stb.)
a hatodikra meg Quentin halálát.
Ti mit gondoltok?
Quent, ha lesz, az 5. évadban hal meg. Drogon visszatérése nem jöhet össze nélküle, hiszen ő engedi ki a sárkányokat.
A hatodik évadra max. az ötödik évad után lehet majd tippelni, de szerintem már a Sárkányok és Varjak jó részén is túl leszünk. Egyébként szerintem a 9. részben szintén a sárkányos lesz, ill. Cersei szégyenmenete.
*De mondjuk már a 4. évadnál is ugrik a 9. rész "legmegrázóbb" címe. Sokkal egyenletesebben lesznek már elosztva a dolgok.
Oberyn halála, Shae dupla árulása, Lysa vallmosá és repülés, a háromszemű holló kiléte, Kőszív úrnő. Ezek egyike sem a 9. részben lesz és szerintem mindegyik sokkal ütősebb.
Az 5. évadra is maradhat egy csomó minden: Arianne meg akarja koronázni Myrcellát, Martellek paktuma a Targ.-okkal, Aegon herceg "életben", Kevan halála, Jon elleni merénylet, Jaqen visszatérése.
Második:
Olvastam eddig az összes könyvet, de nem emlékszek Jaquen visszatérésére, sehol, pedeig az egyik kedvenc karakterem, le tudnád írni, hogy ez pontosan mikor is van? :D
Persze. Varjak lakomája prológus, ill. Samwell utolsó fejezete szintén ugyanitt.
Ugye ő az, aki megmérgezi Patet az érmével, majd velveszi az arcát. :)
Tényleg, most néztem. Tévedtem Quenttel kapcsolatban, mindenesetre röviddel az után megy sárkány szabadítani.
Az egyáltalán nem biztos,h Jaquen volt... Azért tippelgetnek rá, mert az arcnélküliek közül -aki gyilkol is- csak őt "ismerjük". De amúgy:
-azt mondták h Balon Greyjoy a viharban leesett a szikláról és úgy halt meg, de egy látomásban egy arcnélküli ember végzett vele a viharban
-a Varjak lakomája elején Pate egy aranypénzt akar szerezni,h megdönthessen egy szajhát, majd feltűnik egy alkimista (aki úgy néz ki, mint Jaquen arcváltoztatás után) és mikro odaadja Patenek az aranypénzt a kulcsért cserébe, akk Pate meghal, de a végén ot van megint mikor Sam megérkezik
Ezért lehet még benne Jaquen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!