Szerintetek melyik a legilyesztőbb rész az Odaát sorozatból?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 08:32
2/14 A kérdező kommentje:
Basszus XD
*legijesztőbb
2014. márc. 2. 15:05
3/14 anonim válasza:
megesik :D
Szerintem a legijesztőbb az 1. évad 5. része "Bloody Mary". Bár én csak néhány részt láttam, de már másoktól is hallottam, hogy az a legparább epizód.
4/14 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is hallottam másoktól. Belegondolva tényleg lehet hogy az a rész a legijesztőbb. De én még csak most kezdtem a 4. évadot.
2014. márc. 2. 22:25
5/14 anonim válasza:
Én is a Bloody Mary-t mondanám.
6/14 anonim válasza:
Igazából elég sok ijesztő rész van. Ott a Bloody Mary, nekem a Gyerekjáték is parás volt, de ami számomra a leijesztőbb volt, az a Gyilkos vadászat. De ha igazán parásokat akarsz nézni, akkor az első 2 évadot nézd, mert abba még azok vannak aztán egyre jobban a sztorira fókuszálnak.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi hát már a 4. évadnál tartok :D De az a Gyilkos vadászat az melyik volt o.O ?
2014. márc. 20. 14:55
8/14 anonim válasza:
1. évad 15. rész :) hu.m.wikipedia.org/wiki/Gyilkos_vadászat
De amúgy hogyha nagyon parás sorozatot akarsz nézni, akkor az American Horror Storyt mondom. Nekem a kedvencem az Odaát, de azért ez se semmi sorozat. Enyhén elmebeteg, de nagyon jó.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszii :) Hát 1 részt láttam már belőle az is a 2. évad 1. része volt :D De lehet hogy majd nézni fogom
2014. márc. 25. 21:42
10/14 anonim válasza:
Ha nézed, mindenképpen az első évadot nézd, az a legjobb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!