Kuroshitsuji! Találtam egy film linket, nem értek japánul, segíts! (? )
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=dY8UqAacTiQ
Ez a filmje lesz a Black Butlernek? És Mikorra várható?
Arigatou <3
2014. márc. 1. 22:15
1/3 anonim válasza:
Igen, ott van a végén 2013 01 18.án kezdték vetíteni. Ami kb azt jelenti hogy jó fél év múlva jön rá bd/dvd kiadás amiből talán mi is láthatunk valamit. Már ha valamelyik fan megcsinálja a magyar subot hozz. Egyébként ne reménykedj. Az animék live actionjai 99% szó szerint szarok, valszeg a történetet sem fogja követni, és lányok számára rossz hír még hogy ez a Sebastian hát... nem a legszebb. (Legalább is nekem fiúként úgy tűnik hogy rohatdul nem illik bele a Sebastian álltal kialakított stílusba.)
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, kicsit csalódtam Sebbyben. Mint minden (yaoista) lány, én is csorgatom érte a nyálam :3 Ezért igen, kicsit csalódás volt, de hát a BB az BB.
2014. márc. 2. 08:26
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!