Ti mit gondoltok? Farkasbőrben ~ Teen Wolf Többi lejjebb.
Figyelt kérdés
Imádom ezt a sorozatot,de ez az évad kicsit elszomorított,többet vártam tőle...Scott meg alfa lett,de ő is elszomorított.igaz alfa vagy nem?erősebbnek kéne lennie a többi alfánál,erre egy omega eldarálja.elvileg olyannak kéen lennie mint talia hale aki át tud változni rendes farkassá,erre meg még max 3 szor láthattuk "félig" átváltozva.Az nem baj hogy stiles lett a középpontban,de nem úgy hogy azt sem tudjuk ki vagy mi ő.Erre ittvan még malia,2 részben láttuk azt szia,pedig leírhtták volna hogy miben más egy vérpréri vagy vmi,nameg a rókák,felsoroltak egy párat,de azt nemtudjuk meiknek milyen ereje van,vagy miben másabb,pl kira,annyit tudunk hogy az árammal tud csinálni valamit,de azonkívül semmi,az anyja megint 1 rejtély.Még mindig szivesen nézem,de szerintem ezt az évadot elbaszták.
Ez mindig ilyen rejtélyes volt, most valóban sokat akartak egyszerre mutatni. Azt azért merész lenne kijelenteni, hogy eldarálja egy omega, de érthető, nem válhatott a karakter egy gyilkológéppé, aki mindenkit péppé ver. Ne feledd, hogy az MTV célközönsége elsősorban a tinik,tehát kell valami határ.
Ez a Malia Peter lánya ügy nekem se tiszta, tényleg túlzásba estek. A rókákról szerintem még ki fognak derülni dolgok, szóval csak várni kell.
Amúgy nekem kimondottan tetszett, hogy előtérbe hozták Stilest, bár most eltűnt az a vicces-komikus szál, amit eddig ő képviselt. Remélem, visszatér még.
2014. febr. 27. 21:52
2/5 A kérdező kommentje:
Igen,énis nagyon hiányolom a vicces stiles-t,talán ez is zavar egy kicsit...De az a legbosszantóbb hogy megint 1 évadban akarnak bemutatni 70 újdonságot,és ráadásul az utolsó 3-4 részben tudunk meg mindent az újdonságokról...
Igaz hogy kell egy határ,de ő lett az alfa,és mégis mintha ugyanolyan lenne mint eddig,semmi + erő,semmi átváltozás,igen elég kezdő még,és sokat kell tanulnia,de az hogy nemtud elverni egy omegát,akinek még falkája sincs elég zavaró.
2014. márc. 3. 14:40
3/5 anonim válasza:
Sajnos ennél a sorozatnál is azt érzem, mint a legtöbbnél. Az első évad még vicces, pörög, imádom. Aztán minden kezd egyre bonyolultabbá válni, a szereplők sorra halnak meg, és már eltűnik belőle vidámság. Örülnék ha a 4. évadba visszatérne az a hangulat amit az első két évad adott, de akkor is megnézem, ha nem. :D
2014. máj. 12. 21:39
4/5 A kérdező kommentje:
Énis nézni fogom mindenképpen,és már nagyon várom.Remélem azért lessz benne pár poén amit ugye ebböl az évadból kihagytak.Egyébként nekem a 3 ik évad első fele tetszett nagyon,azt szerintem tényleg nagyon jól összehozták,így hogy a második felének is a végére értünk mégjobban csalódtam.Az mondjuk tetszik hogy Allison nagynénje valami vérjaguár vagy mi lett de nemtiszta hogy egy vérfarkas karmolásától hogy lett jaguár.Szerintem nagy összecsapás ez a vérjaguár meg Deucalion között lenne izgalmas,bár kitudja lehet Scott is megtanul addigra pár dolgot :)
2014. máj. 16. 14:35
5/5 anonim válasza:
Kate úgy leet vérjaguár,hogy mindenki a személyisége szerint változik át,neki ez illett a személyiségéhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!