Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Még gyerekkoromba láttam egy...

Kiss Józsika kérdése:

Még gyerekkoromba láttam egy sci-fi filmet, azóta keresem, esetleg valaki ismeri?

Figyelt kérdés
A történet amire emlékszem röviden annyi, hogy egy pár kocsikázik valami elhagyott úton, talán gyerekeik is vannak és egyszer egy nagy fényt látnak, majd sötétség és felkelnek a kocsiban kábé fél óra múlva... Az elején nem tulajdonítanak ennek nagy jelentőséget, majd két ügynök jelenik meg, vagy valami afféle és elkezdik üldözni őket. Akkor jönnek rá, hogy ufók rabolták el. Ezt követően valami emberke (aki már tapasztalt hasonlókat) villájába menekülnek, ahol szintén megtámadják őket ennyire emléxem... És sztem lehet második része is, mert a történet itt nem ért véget...

2014. febr. 25. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Az árnyékemberek (1996)
2021. nov. 30. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!