Miről fog szólni Cassandra Clare Hamuváros cimű könyvének filmje? Mi fog Clary és Jace között történni? Hanyadik részben derül ki h nem testvérek? Mikor fog mejelenni a Hamuváros cimű film?
Segitsetek kérlek,nagyon tetszik a film..
és nem birom ki,hogy ne tudjam mi lesz benne..
Kérlek segitsetek..
nem áll alkalmamban megvenni a könyvet :(((
de nagyon fontos lenne a segitség!!
Előre is köszönöm :**
Kérlek titeket...
fontos lenne.
a 4-5 részekben mások lesznek a szereplők?:o
ugye nem?!!
Nem tudom, miről fog szólni a második film, mert egy csomó mindent megváltoztattak a könyvhöz képest.
Egyébként a harmadik részben derül ki, hogy nem testvérek, és utána össze is jönnek.
A könyvet pedig le is tudod tölteni netről, és akkor nem kell megvenni (ezt a lehetőséget nagyon ajánlanám, mert a könyv szerintem mérföldekkel jobb, mint a film!).
Szia!
A harmadik könyvben derül ki, hogy nem testvérek, de ez szerintem már az elejétől teljesen nyilvánvaló volt.
A második könyvben sok minden történik velük. Tovább szenvednek azért, mert azt hiszik testvérek, és így nem lehetnek együtt, de persze nem tudnak ellenállni a valós érzéseiknek. Egy-két csók semmi több, ha ilyen dolgokra voltál kíváncsi. :)
A Hamuváros filmről még nincs semmi infó. A Csontváros film nagyot bukott kinn Amerikában, így még kérdéses a folytatás. A legutóbbi információk szerint most tavasszal kezdik a forgatást, de még ez se biztos. Nincs semmi konkrét hír.
És a 4. és 5. könyvben is ugyanazok a szereplők, tovább folytatódik a történetük, csak új ellenséget kapnak Valentine helyett. Ha részletesebben kíváncsi vagy a dolgokra, akkor szívesen leírom neked, ha küldesz privát üzit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!