Szerintetek lesz Rush2?
Figyelt kérdés
A mostani is nagyon jo film,s szerintem egy reszt megerne peldaul a Senna-Prost csatarozas is, van ra esely, tudtok valamit?2014. febr. 22. 13:41
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem lehetne erre építeni egy filmet. Hunt és Lauda harca csupán 1 évig tartott, viszont az izgalmas, és fordulatos volt, epic végjátékkal. Ellentétes karakterek, rivalizálás, minden adott volt 1 ió filmhez. Senna és Prost éveken keresztül viaskodtak, nem volt olyan intenzív és vászonravihető. De ez persze csak az én véleményem, jó lenne, ha valaki látna benne fantáziát, és megvalósítaná :).
2/2 anonim válasza:
Én Kimi és Alonso párosára vagyok kíváncsi, biztos izgalmas lesz.
Amúgy Hamilton- Alonso se volt rossz. Durva lenne ha Kimi-Alonso párosnak is így lenne vége, aztán Alonso inkább elmenne a McLaren Hondához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!